Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många människor ...




Du väljer dina tankar.

 Många människor kämpar för att välja sina tankar för att finna lugn och lycka. Ja vissa känslor tar längre tid att läka. Så är det. Men när man kommer till insikt och förstår att sorgen förgör och förstör, så att livet inte levs och man väljer att vara ett offer som lider, så blir ju livet inget värt. De som orsakat dig sorg och smärtor lider inte. Varför ska då du lida i en evighet.
Du är värd kärlek. Kärleken till dig själv .

 

 

 

 

Du väljer dina tankar.

 

Du väljer dina tankar och ibland kan det vara svårt,

men ändå är det enklare än man tror.

Vänd dig inåt .

Andas djupt.

Andas djupt.

Andas djupt. 

Blunda, andas i stillhet.

 Känn ljuset ovanför dig,

som flödar in i dig.

Uppfyller dig.

Det pirrar i din kropp.

 Du känner värme,

 som pulserar i dig och omkring dig.

Ja ,du är en boll av ljus.

Kärleksljus.

För du är större än du tror.

Och du är älskad.

Och du är kärlek.

 Och du är ljus.

Här finns ingen smärta.

Alla dina känslor av smärta försvinner.

Du förstår att du är kärlek.

Ren och fin kärlek.

 Ja, här finns bara kärlek.

Du är.

 Du är så älskad.

Stanna där en stund i intigheten.

Ja, där är ju du .

Du är så vacker.

Din själ,

som är så vacker.

 Du känner dig glad och lycklig.

Du hälsar på dina vänner däruppe.

 Ni skrattar och har roligt tillsammans.

Stanna där en stund .

När du känner dig klar,

 så tackar du för stunden,

 du haft,  tillsammans med vänner och din själ.

Nu kan du öppna dina ögon igen.

Du känner dig lugn och harmonisk.

Du förstår vad du är.

Du förstår, att du är kärlek.

Ja, du är ljus och kärlek.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-26 21:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra, mycket sann
2011-02-08

  Ari Viklund
min vän och jag i mig och i dig är nu så fyllda av lycka och frid över att vi äntligen har hittat varandra och för att vi nu förstår att vi är och har alltid varit i oss våra bästa kamrater och skall så för evigt förbli med oss och med alla i mig och i dig och att ingen i oss aldrig blir glömd eller dömd utan att vi alltid uppfyller varandra i kärlek och ljus
2011-01-27

  aol
lyfter på hatten för en så sann skrift, verkligen bra vännen,
2011-01-26

  Micael Axelsson
Så kärleksfullt, och insiktsfullt - värt att ta till mantra och på så sätt växa i kärleken till sig själv.
2011-01-26

  M.A.J.R
Fantastiskt =) du har verkligen skickligheten i att skriva dikter =) Tackar för en mycket läsvärdig dikt ^^
2011-01-26

  Lena Själsöga Keijser
du strömmar
energi

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP