Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina feta katter

vilar genom dagarna
alltid så obesvärade

stress oro ångest verkar inte
existera i er värld

Er närvaro skänker lugn
och
jag tycker om er





Fri vers av lapaix
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 23:14



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Det finns feta människor och andra husdjur också:)
2012-08-19

  Just Emotions
Så fint!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix