Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDA TAPETER

vi har valt röda tapeter

grannen tycker vi ska ha blå

men vi gillar röda tapeter

så vi behåller de röda ändå

grannen har hotat med bojkott

grannen vill starta blockad

här är det VI som bestämmer

grannen är alls inte glad

om han vill låna vårt socker

säger vi resolut: "nej!

vi har fått nog av ditt rävspel!

vi vill stå fria från dig!"

det skramlat tämligen hotfullt

här i vår trappuppgång

men vi kan aldrig besegras

vi har vår egen sång

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 21:28



Bookmark and Share


  Bringebruden
Härligt! :)
2011-01-30

  wendela
Härligt och bestämt...Tack Larz
2011-01-29

  Amorina
Dina rader får mig att le och att småskratta! Bra skrivet!
2011-01-29

  anits VIP
Mycket bra skrivet, man måste bestämma
själv vilka tapeter man ska ha
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP