Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANTEL AV SORG

du sveper förbi

och sveper in mig i sorg

jag går inte fri

fast jag tar skydd i min borg

den svartaste änkan

med sitt svartaste flor

ett nät runt min längtan

där ett fult monster bor

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 21:31



Bookmark and Share


  entusiasm
skitbra!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP