Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abort

Du fick aldrig en chans att föddas,
jag var den som skulle ge dig liv.
Jag känner så mycket sorg och skam,
du det lilla barn som jag aldrig fick hålla i min famn.
Jag ville ha dig,
hade bestämt mig för att födda dig.
Jag blev tvingad,
att ta dig bort.

Abort,
en kniv in i mitt hjärta.

Sociala sa att de skulle ta dig när du var född,
de hade redan tagit två.
De sa jag inte skulle få något mer socialbidrag,
jag skulle förlorat allt.
Men jag ville ha dig,
var för svag för att slåss för dig.
Pappan ville inte ha dig med,
han sa bara lägg ner hör inte av dig mer.

Jag var ensam,
men jag ville ha dig.

Vaknade ur nakosen,
kände du inte längre fanns.
En del av mig dog med dig,
jag ser dig ibland i mina drömmar.
Du det barn jag aldrig fick,
önskar så du var här hos mig.

Jag ville ha dig,
du finns alltid med i mitt hjärta.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 1250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 08:28



Bookmark and Share


  objekt3
Fy fan!

får de göra så?
2011-01-29

  Ninananonia VIP
Berör alla som läser din dikt.
Sorgligt att inte få behålla barnet du bar.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.