Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGERBALSAM

min smärta mot

din värdighet

mitt hjärta mot

din färdighet

min minusgrad

din värmevåg

min bittra brygd

din söta drog

min skymningszon

din gryningssol

din vårbrytning

min frusna pol

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/1  2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-29 15:27



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Någonstans på halva vägen finns harmonin. Hoppas jag.
2011-01-31

    purplepea
ytterligheter möts
2011-01-31

  Anna*
Grymt snyggt skrivet!
2011-01-30

    T.R.
vackert. starkt. du lyckas, igen!
2011-01-30

  anits VIP
Fint och tänkvärt
2011-01-29

  Stardust VIP
Söker sin like -sin motpol - sin sked..att formas till...Fint.
2011-01-29

  Line W
Riktigt fint och vackert!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP