Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Stark är sorgen

Stark är sorgen i ditt hjärta,
du berör djupt, med din smärta.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 21:17



Bookmark and Share


  Ari Viklund
mitt deltagande
till din väns sorg
2011-01-30

  Lena Själsöga Keijser
sorgen
alltmer egentligen alltid ser jag har jag sett sorgen
vara en vacker vinge
vilken förlöser smärtan
ser en vinge
en vagga
smärtan omvandlas till
visandehänder
helandeljus

så vackra är dessa ord till din vän

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP