Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna bara på musik du mår bra av. :)

Musik påverkar oss mer än vi tror.

( Klicka på spelaren bredvid för att höra musik till min dikt. )




Musik

Musik .

Musiken är mitt liv.

Musiken påverkar mig.

Musiken gör mig lugn och vis.

Musik är energi som vibrerar.

Ångest föds av ångestskapande musik.

Kärlek av kärleksmusik.

Musiken kan hela vår själ,

sätta oss i ett meditativt tillstånd,

transformera oss,

öppna dörren till vår själ. 

Ja, låt oss öppna dörren till vårt inre med musik.

Musik som helar vår kropp och själ.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-04 17:38



Bookmark and Share


  Janne
Bra skrivit
håller med dig
musiken kan hjälpa
till i skapandet
och öppna dörrar
2011-02-07

  Johan Bergstjärna
Nick Cave, AC DC, Nightwish, The MUSE! : )
2011-02-04

    Ken Cassel
Så vackert så, Ninanion!
Dina ord är som musik i mina öron!
:)

Kramar!

Ken
2011-02-04

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så fint!tack.. glömmer ofta bort att lyssna på musik, ska genast sätta på lite..
2011-02-04

  Ari Viklund
allt som är - är av musik
hör den ton - som är du
dela med dig - vi blir ett
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP