Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och grå, men pigg ändå.

Min hjärtegris och bästa vän.
Många bördor har du gjort lättare att bära,
men det är inte över än.

Mycket kärlek och sällskap
har du gett mig under sömnlösa nätter,
din tunga andedräkt mot min hud
är mer lugnande än några tabletter.

Det finaste sättet att bli väckt på är utav dig
din kalla nos mot min panna,
önskar du alltid kunde finnas hos mig.

Alla leenden du gett mig åren som gått
sitter i din päls i varenda hår som är grått.




Fri vers av Rymdblomma
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma