Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skeende

aldrig
det hände inte

hade det hänt
skulle jorden blivit gul

minnet kanske sviker
men det som inte finns där

finns inte

det hände inte

aldrig




Fri vers av franz
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz