Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Låser upp.

 

 

knirrar dörr

ringrost

 

 

darrande händer

famlar

mäter sträckan

ut

 

 

 

 

 

Faller

 

 

 

 

 

 

 

 

Mörkt!

 

 

 

 

 

 

 

Oiiih!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomhet här i intigheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallå!

 Någon där?

Där!

Där!

Där!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallå!

lå!

lå!

lå!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljuset närmar sig.

 

 

 

 

 

Känner värmen!

 

 

 

 

Åh vad skönt!

 

Pirrar.

Pirrar.

 

 

 

 

 

Viskar.

 

Vem där?

 

 

 

 

 

 

Ljuset kommer.

Närmare ,närmare.

 

 

 

 

Men det är ju du!

 

 

 

Är du jag?

 

 

 

Inuti mig?

 

 

 

 

Häftigt!

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-01 18:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Spännande utformning, fångande innehåll. =) Väldigt bra. =)
2011-03-10

  Ari Viklund
denna text. är ej text.
den är jag. i mitt pirr-
centrum. talar om ljus.
visar upp. rösten hörs.
genom ljus. syns ljud.
ljuset förmår. fördriva
allt. som är av mörker.
2011-02-02

    Ken Cassel
darrande händer
famlar
i
tysthet
Skulle jag vilja lägga till!

Kram
:)
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP