Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slipknot eller sinead?


Kvällen var mysig.

Låg i varandras armar, andades varandras andetag,
njöt av att bara finnas till..

Jag säger att jag ska gå upp och byta musik.


Nej, gör inte det säger du


Varför? menar du att du vill lyssna på det här?


Nej, men det betyder att du går ifrån mig......


Jag puttade igen sovrumsdörren med foten, lade mig tillrätta igen.
Huvudet på din bröstkorg, lystnade på hur ditt hjärta slog.

Kände din hand leka med mitt hår...

Tänkte, du vill inte jag ska lämna dig för en minut,
men du tänker lämna mig för alltid.

Suckar djupt, andas in doften av kärlek, doften av dig.
Njuter av allt som är du, allt som är nu.








Fri vers av Piraya
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya