Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick åt helvete



Vi skulle prata

inte pratade vi, jag ..........


"vi hörs, telefon eller mail eller ..."


Vi njöt varandras närhet,
insöp varje sekund av närhet vi kunde,
våra sinnen memorerade varje beröring.

"jag kopplar bort hjärnan, lyssnar till hjärtat"


Vi behövde det lika mycket båda två


Förlåt alla

jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv.

Kan inte hjälpa att jag är underbar.

Jag ska aldrig mer

jag går i kloster....

jag är en jäkla



hoppas han missade bussen




Fri vers av Piraya
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-31 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya