Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I repris...




Kärlekens former.

Kärleken kommer i många olika former.

Kärleken till ditt barn.

Kärleken till din familj.

Kärleken till en vän.

Kärleken till en vacker människa.

Kärleken till en främling.

Kärleken till dig själv.

Kärleken till din käresta.

Kärleken till Moder jord.

Kärleken till din tvillingsjäl.

Men ändå är den alltid kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-02 19:30



Bookmark and Share


  Ari Viklund
en till:
Kärleken till ninananonia
2011-02-02

  Johan Bergstjärna
Kärleken till poesin! : )
2011-02-02

    Ken Cassel
Kärlek för hela slanten, med andra ord!!!
Puss på dig, Ninapiano!

Kramar!

Ken
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP