Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som skapar

 

Människor som skapar de vackraste musikstyckena,

konstverken

och poetiska verken

är ibland,

människor som anses galna.

 

När vi skapar,

får vi kontakt med andra sidan.

Andra sidan är vår själ.

 

De kanske blir galna,

när de inte skapar.

Ja, när de inte har kontakt med sin själ.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-03 22:02



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kär och galen
i hand, i hand
räcker ut min
nu, min hand
2011-02-04

  Let it go VIP
Vi blir alla galna när vi inte skapar. desperat ropar vår inre sida efter att vi skall skapa. men i vår totala förvirring försöker vi släcka behovet med en massa döda ting. en förvirring som hänsynslöst utnyttjas av marknadskrafterna.
Det är de icke-skapande som är det sant galna.
Så fortsätt att skapa så fint som du gör
2011-02-04

    //Nikita
Åh så sant!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP