Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna gärna på musiken till dikten.

Klicka på musikspelaren bredvid texten :)




Älskade, älskade

Älskade.

 

Dina ord min älskade.

 

Dina ord så ömma.

 

Ömma.

 

Färdas i mitt inre.

 

Inre.

 

Färdas med ljusets hastighet.

 

Ljusets hastighet.

 

Bränner.

 

Bränner så djupt i min själ.

 

Älskade, jag hörde att du viskade ömt, att du älskar mig.

 

Viskade så ömt.

 

Att du älskar mig.

 

Ändå har din mun inte yttrat ett enda ord.

 

Ord.

 

Min älskade.

 

Älskade.

 

Ja, jag kan höra din själ.

 

Själ.

 

Höra dina tankar.

 

Tankar.

 

Se dina tankar.

 

Tankar.

 

Känna dina tankar.

 

Tankar.

 

Kärleken brinner i dina ögons djup.

 

Djup.

 

Kärleken brinner i dig.

 

Dig.

 

Brinner för mig.

 

Mig.

 

Dina tankar är mina.

 

Mina.

 

Mina tankar är dina.

 

Dina.

 

Kan du höra mig nu?

 

Nu.

 

Kan du känna mig nu?

 

Nu.

 

Kan du se mig nu?

 

Nu.

 

Nu, när jag viskar så ömt.

 

Ja, jag viskar så ömt.

 

Jag viskar orden till dig.

 

Dig.

 

Älskar dig i evig tid.

 

Älskar dig i evig tid.

 

Älskar i evig tid.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-05 17:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar ...
2011-09-27

  Lena Själsöga Keijser
jag stiger in i du
du i jag
du jag
jag du

viskålen skapas i skönhet
2011-02-07

  Ari Viklund
eros och agape
av ljus förenad
evig, evig, evig
2011-02-06

  Johan Bergstjärna
Ännu en underbar dikt av en av sajtens främsta mest hett brinnande
Kärlekspoeter!
2011-02-05

  Delilah Juno VIP
Storslaget - isht med musiken till och man undrar nyfiket vem den älskade är ...som får dig att skriva så ... mycket njutbart
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP