Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sickness in me

Känner febern stiga
Svetten pärla sig
Vet
Kan
Men orkar inte

Isen över min kropp
Svalkar
Läker
Men lämnar röda märken
Över min febriga kropp




Fri vers av M_Franke
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke