Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten är liv.   Liv är kärlek.

Lyssna gärna på musiken till dikten. 




Jag är forsen

Jag är forsen,

 

som forsar fram i ditt inre.

 

Jag flödar fram, i dina landskap.

 

Jag porlar, i ditt inre.

 

Jag flyter fram, inuti dig.

 

Jag ger dig vatten.

 

Jag ger dig liv.

 

Jag får dig att växa.

 

Jag är forsen, som flyter fram

 

och forcerar ditt hjärta.

 

Ja, jag porlar in i ditt hjärta

 

och fyller dig med liv.

 

Och du är forsen i mitt inre.

 

Och du fyller mig med liv.

 

Tillsammans älskade, bildar vi en flod.

 

Och då vi möts älskade, är vi,  en ocean.

 

En ocean, av kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-05 19:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Helt underbar
2011-09-27

  Bibbi VIP
Helt underbar och igenkännande i mitt eget liv.
2011-02-12

    ej medlem längre
Fint!
du menar life forcen va :)
2011-02-07

  Lena Själsöga Keijser
flödesljus i klangvärldar

gåvoregns skönhet
2011-02-07

  Ari Viklund
heligt vatten

blir livets vin

kärleksflöde
2011-02-06

  mare VIP
Helt underbar !!
2011-02-06

    ej medlem längre
Mycket vackert beskrivet.. jag fastnade för orden, jag flödar fram, i dina landskap..låter så poetiskt i mina öron..
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP