Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väver


En ensam tråd
brister så lätt
Ett ensamt liv
går lätt itu


Vi väver
vår
framtid





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 09:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tack
2011-02-15

  Lena Själsöga Keijser
så är det
det är lätt glömma detta
2011-02-15

  mare VIP
Bra...
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders