Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Älskade.

 

Du säger att jag,

 

berör din själ.

 

Men,

 

älskade,

 

du ska veta

 

att även du berör,

 

min själ.

 

 Vi är.

 

Vi är ett.

 

Vi är en ocean.

 

En ocean av kärlek.

 

Där ljuset flödar.

 

En ocean,

 

där vackra själar,

 

 berör själar .

 

Vi är ett oändligt hav, av ljus.

 

Vi är en djup ocean, av djupaste visdom.

 

En ocean av kärlek, som glöder i evig tid.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-02-07 20:51



Bookmark and Share


  M:tin
Så fin!!!!!!
2016-03-26

    Birgersdotter VIP
allt du skriver är så vackert och berör
2011-07-28

    ej medlem längre
Vackert, ljust.
2011-04-28

  Nattsuddan
Du skriver så vackert om det vackra.
2011-03-23

  aol
underbart skaldat
2011-02-13

  Ari Viklund
en paradisisk tillvaro
där vill vi vara redan
2011-02-09

  Ari Viklund
en paradisisk tillvaro
där vill vi vara redan
2011-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig ocean
2011-02-07

    ej medlem längre
jag säger det åter igen...vackert och berörande..
2011-02-07

  Johan Bergstjärna
Härligt Nina!
2011-02-07

  thyra
Dina kärleksdikter är mycket vackra och berörande. Lyckliga den man som får göra anspråk på dina ord!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP