Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅLAMOD


Datorgenerationens
i saknad av,
banka och slå
modet tryta
kan ej tåla
denna sega burk

Sunkmodem
sunkdator
fy vad den segar
nåt är fel

Datorgenerationens
i saknad av,
-guuu va livet är
tråkigt




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 12:00



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Med modemfångad mus i fällan
menas moderna Människan?
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar