Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan (in absurdum)

Någon vinkar ivrigt adjö till vintern som om inget hade hänt. Jag vinkar ändå och försöker som fan. Det gör vi ju alla, så gott vi kan. Men utan varandra blir det vackra lite fattigare. Så kom fyll mig och måla min nakna kropp med din oförstörda vänlighet. Jag klär så bra i dig, det har jag alltid gjort och ikväll målar himlen stjärnor i mitt trassliga hår.




Fri vers av L I V
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-08 21:16



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ett stycke, ett liv en bild! Varje bokstav och varje stavelse är en gåva som fyller upp ett varmt bad en iskall natt! Du målar fantastiskt...stort tack för det!
2011-02-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kärleksfullt, varmt och vackert. =) Älskar raden "Jag klär så bra i dig". =) Bokmärker. =)
2011-02-09

    Melona
åh. Du skriver så varmt och viskande, jag vill bara krypa in här och lägga mig och vila

" Jag klär så bra i dig, det har jag alltid gjort och ikväll målar himlen stjärnor i mitt trassliga hår."
2011-02-08

  Fredrik P. VIP
en sensuell värme
att längta till. fint!
2011-02-08

  Nina V A
Det är liksom happyrus och fan längtansbrus över din text och ett galet vinkande vid radernas slut. Att klä bra i någon känns hoppfullt och inspirerande... eller är jag desperat :)
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V