Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fröken stress

Jag vet ju att det är nu jag ska sätta stopp

när huvudet känns som det ska explodera

och när jag inte kan förstå hur de enklaste

sakerna hänger ihop

 

Jag vet ju att det är nu som jag behöver vila

att det är nu jag ska stryka alla borden och måsten

ta tag i det som stressar mest för stunden

det som får mig lugn

 

Jag vet ju att det som jag känner nu

faktiskt går över

att det gäller att stå ut

och att de negativa tankarna

inte är verklighetsanknutna

 

Jag vet ju det och ändå är det så svårt

att just sätta stopp

att inte känna skuld 

och att ta sig tiden att vila

 




Fri vers av Bevingad
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 22:43



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Du har beskrivit den så bra, känner så väl igen mig i den. Bra titel också "om fröken stress".
2011-02-11

    ej medlem längre
verkligen bra beskrivet, känner igen mig så mycket
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad