Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ny i storstan´och jag förundras över vad alla springer till....kanske kommer jag att komma på det en dag men jag kommer aldrig att delta i det hysteriska racet som leder ingenvart




Zenbuddhistiskt ordspråk

 

Sitt tyst, gör ingenting

Våren kommer och gräset växer av sig självt




Övriga genrer (Aforism) av L I V
Läst 396 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-09 09:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
skönt att sitta här med dig - lyss till groddarna under snön
2011-02-28

    ej medlem längre
Ja, nutidsmänniskan verkar ha fått för sig att hon inte ingår i naturens system. Som lämlar, rusar vi omkring . . .

Kloka ord du förmedlar (förstås, med tanke på upphovet) . . .
2011-02-27

    ej medlem längre
medan jag andas lugnt
2011-02-11

  Max Poisé VIP
Eller som någon sa:

"sitt lungt i båten, stormen bedarrar av sg själv"

Vi kan påverka mycket, men långt ifrån allt!
2011-02-09

  Lars E Jönsson
detta djädra gräs som sen skall klippas, kanon kul text som är så sann så sann
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V