Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i avståndet



det finns så mycket
i din tystnad
som jag inte förstår

det finns så mycket
i det du inte gör
som jag saknar

det finns så mycket
i avståndet
mellan oss

som krossar
förhoppningarna
jag hade




Fri vers av bitch
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-09 16:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. =) Bokmärker. =)
2011-02-17

  TT
...väl uttryckt längtan...som jag så väl känner igen! Gillar!!! :- )
2011-02-15

  SeXara
Ojojoj vad jag känner igen detta. Bra skrivet!
2011-02-10

  Julio VIP
Den här gjorde du bra^ känslosam verkligen
2011-02-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande rader, vacker poesi. =) Bokmärker. =)
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

bitch