Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollstav

Lyssna gärna på musiken till dikten.




Magiker

Du är en mästare,

en magiker,

av kärlek

Dina händer brinner,

mot min mjuka hud.

Dina läppar,

vibrerar ömhet

när du snuddar,

mina mjukaste,

så ömt.

Dina ögon,

hypnotiserar,

lockar,

värmer,

glöder kärlek,

varma,

underbara,

fulla av mirakel.

Din mjuka röst ,

charmerar,

fascinerar,

trollbinder min själ.

Du stormar,

inuti mig

bränner tvivel,

till aska,

blåser bort i vindar,

som blåser så ömt.

Vi möts i blixtar.

Vi möts i dunder.

Vi möts i stormande hav.

Du är,

du känns,

du bor i mig.

Du är min magiker,

älskade.

Din trollformel,

är så enkel,

men ändå,

kan bara du ge den,

liv,

dess innebörd,

kärlek,

passion.

Du trollar fram känslor,

av styrka,

jag inte trodde,

fanns,

kunde kännas så,

existera i min galax.

Du är.

Ja, du är

magisk.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-09 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt glödlevande
2011-02-13

  Ari Viklund
detta är så vackert så man
riskerar att tappa fattning
vilket är precis! det som är
mening med kärleks gåvor
som magiskt ur intet är till
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Din magi får dikten att bli en storhet. =) Vacker så det känns. =)
2011-02-10

  Let it go VIP
Du får en att drömma om en kommande magiker, en magiker som ger en bråkdel av det du beskriver skulle räcka för att jag skulle koka över av lycka. du skapar hopp, tack
2011-02-09

    ej medlem längre
Fint !
2011-02-09

    ej medlem längre
åh så bra mystisk trolsk beskrivning av ett lockande kärleksmöte..
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP