Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att...


...välja ord efter verklighet


Dikter huggna i sten
blir eviga
men hårda och kalla

Precis som insekten
blir evig i bärnsten
men livlös

Ord är inte förgängliga
men deras betydelse är det

Ord från förr
är inte längre information
bara historia; tidsskildringar

Och ord från nu
kan inte väljas bort
för att föregående var vackrare

Dikter i sten bör inte glömmas
men aldrig ta fokus
från vårt nu




Fri vers av Ceverin
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin