Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord från Åke #4


En ny verklighet kräver
ett nytt språk,
ett nytt språk
kräver en ny verklighet





Övriga genrer (Aforism) av Jonas S. Lundström
Läst 584 gånger
Publicerad 2011-02-10 17:35



Bookmark and Share


  vibhava-tanha
råder det ett motsatsförhållande där emellan?
2011-03-07

  Gunnar Odhner
Nu tror jag Åke träffar huvudet på spiken.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström