Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om flickan som försvann

Jag minns dina ögon

de gjorde intryck på mig

De var intensiva

Jag minns rynkorna 

när du såg på oss

du hade det där arga uttrycket

eller så kanske du bara

koncentrerade dig

 

Människor viskade om dig

om att du var annorlunda

lite speciell

du var så fantastiskt söt

Och en dag slutade man

prata om dig

 

Jag undrar vart du tog vägen

varför ingen har dig som vän

på facebook

alla moderna människor

har ju konto där

Jag undrar vad som hände

om du lever

 

Jag tror jag kommer

känna igen dig

din intensiva blick

och dina rynkor

om jag mötte dig igen

 

Du gjorde intryck

på mig

och jag funderar

ofta

på vad du gör idag 




Fri vers av Bevingad
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-11 18:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2011-02-17

  Emelia
så himla fint
2011-02-11

  Hannah Norman
Den här dikten gjorde intryck in på ska du veta :) otroooligt bra, vardaglig och igenkännbar, man känner liksom samtidigt den där längtan och intensiviteten. Bra!
2011-02-11

  Blowingbubbles
Va fin. Tror alla minns någon som hon.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad