Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir




Du smakar kärlek

 

Du smakar kärlek älskade.

 

Ögon som glittrar.

 

Djupa mörka brunnar.

 

Du värmer min själ.

 

Din intensiva blick.

 

Dig kan jag drunkna  i.

 

I timtal.

 

Timmar av oändlig lycka.

 

Dina händer,

 

tinar upp min frusna själ.

 

Din mun,

 

värmer mig,

 

 med varma kyssar.

 

Din kropp så nära.

 

Får aldrig nog.

 

Somna i min själ.

 

Vila i mitt bröst.

 

Blinka i mitt inre.

 

Fyll mig med din andedräkt.

 

Fyll mig,

 

 med ditt ljus,

 

 din kärlek.

 

Kärlek.

 

Brinner.

 

Kärlek.

 

Brinner.

 

Kärlek.

 

Brinner,

 

 i min själ.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-12 09:37



Bookmark and Share


  Ari Viklund
så skön formulerat vill ju
inga annat göra därefter
än söka efter detta elixir.
2011-02-13

  mare VIP
Din dikt smakar så gott ;))
2011-02-13

  Lena Själsöga Keijser
så vackert att drunkna i en sådan upplevelse
2011-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
varmtonat i sitt elexir
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP