Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas djupt. Slappna av i kroppen.

Njut.




Till dig

 

Nu skriver jag orden.

Orden du längtar efter,

att läsa.

Älskar att läsa.

Ja, jag skriver dem till dig.

 

 

Jag undrar? 

Vill du följa med,

 på en resa,

in i drömmarnas land?

Du nickar. Tar din hand.

Vi andas djupt. Vi fyller oss med ljus.

Känn att du är ett med jorden.

Andas djupt.

Fyll dina lungor med luft.

Slappna av.

När du är redo så flyger vi.

Vi flyger högt tillsammans.

Ovan molnen, ovan jorden,

ut i rymden.

In i intigheten.

Där möter vi ljuset

och jag håller i din hand.

Vi flyger med vackra vingar.

Vi dansar änglarnas dans,

med flygstoft av silver och guld,

som i trans.

Beskyddar oss,

fyller oss med ljus och kärlek.

Våra hjärtan slår i takt.

Lyssnar på din röst,

 den värmer mitt bröst,

Din hand är så mjuk.

Din själ är så vacker.

Du skrattar och ler.

Våra hjärtan slår i takt.

Pulserar, dunkar.

Känn ljuset i ditt hjärta.

Känn ljuset i ditt hjärta.

Det värmer ditt bröst.

Helar din kropp.

Värmer din själ.

Magin flödar fritt.

Känn kärleken i ditt hjärta.

Det du önskar kan du få.

Nu när våra hjärtan är fyllda.

Vi behöver inget annat.

Bara vara där.

I vår fantasi.

Där finns bara du och jag.

I galaxer, bortom,

finner vi själar,

 som vi.

De flyger så fritt.

 Lyckliga själar,

i harmoni.

Och där är vi min vän,

där är vi.

I kärlekens flöde.

Där är vi.

Ja, det är magi.

Vi njuter av att känna kärleken.

Kärleken som uppfyller oss.

Vi är så vackra.

Vi lyser av ljuset i våra hjärtan.

Vi lyser som diamanter i mörkret.

När du är redo flyger vi hem igen.

Tillbaka till din kropp.

Jag släpper försiktigt din hand.

Smeker din kind.

Nu är du lugn och trygg.

Du känner att du är hemma.

Hemma i ditt hjärta.

Ja, du vet att du är.

Du är

 kärlek.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-12 18:43



Bookmark and Share


  Ari Viklund
mmm... men... vill ju inte tillbaks,
vill vara kvar i endast ljus, vill ju
vara endast i rent kärleks flöde.
suck, måste stanna kvar ett tag
till, för jag har ju mitt uppdrag!
2011-02-13

    ej medlem längre
En mycket vacker o fin text som berör läsaren.
2011-02-13

  aol
kände hur jag rycktes med, vackert ömt skaldat
2011-02-13

    ej medlem längre
Fint !!!
2011-02-13

  M.A.J.R
Riktigt starkt skrivet bra ! =)
2011-02-12

  Mow Dean
Vackert.
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP