Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med robyns indestructible i huvudet




Om en liten snabbis

Vi ligger bredvid varandra

under täcket med stjärnorna

tätt omslingrade

och jag undrar om du vill bojnka

lika mycket som jag

 

Egentligen har vi inte tid

vi ska ju på bio

men det sprider sig en

värme inom mig

och det dunkar

och jag kan inte tänka

jag vill bara ha dig

i mig nu

inte senare

 

Jag håller på att gå i bitar

jag vill skrika ut min lust

jag vill att du tar mig hårt

jag vill komma

jag vill att lusten får sprida sig

i mig 

som en våg av avslappning

 

Du vill också

men du påminner mig

om en kamp mot klockan

du föreslår sen

Men jag kan inte

gå ut så här

och du viskar

din lilla kåtbock

 

Jag kysser dig hungrigt

kläderna ryker

du och jag

under det stjärnpryda täcket

mina tår krullar sig

jag känner mig som besatt

du kysser mig på axeln

att det kan vara så underbart

hinner jag tänka

innan jag exploderar

 





Fri vers av Bevingad
Läst 491 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 10:51



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar!
2011-03-11

  Sophie Jennifer
Fantastisk!
2011-03-10

  F.
Erotiskt och sensuellt träffsäkert!
2011-03-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt. Snyggt. =)
2011-02-17

  * MARY *
Skit braaaaaaaaaaaa säger bara *wow* !!!
2011-02-13

    Player
Den nakna sanningen. Underbart ordval - bojnka.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad