Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte i snön.

 

Han sade till henne:

- Det var längesen jag såg dig.

Hon svarade:

- Ja , jag har varit lite under isen.

Han kramade henne ömt

till en kärleksboll.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-13 19:58



Bookmark and Share


  Känslovarm
Vackert, som vanligt!
2011-02-15

    ej medlem längre
Ja denna var underfundigt bra!
2011-02-14

  Ari Viklund
tack för denna underbara
kärleksboll den ska jag ta
med och minnas använda
2011-02-13

  Peter Olausson VIP
snö är romantik! Härligt!
2011-02-13

  PPQ
geniallt
2011-02-13

  Grävling
Åh vilken söt dikt!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP