Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du följa mig till kärlekens land

Låt mig ge Dig en gåva min käraste vän
så att jag blir av med min längtans smärta
jag har länge vetat att Du har någonting på känn
så nu vill jag ge Dig är en del av mitt kärleks hjärta

Jag hoppas och vill att Du ska bli en del av mig
var minut, var timme, var dag
för jag har på sista tiden blivit så fäst vid Dig
precis som allt vore hämtat ur ett kapitel i kärlekens lag

Så kom, vackra kvinna och följ med mig
mot en framtid i kärlekens land
för Du betyder så mycket, och jag älskar Dig
vill Du binda med mig ett kärlekens band

Vill Du gå med mig i vått och i torrt
och vandra med mig genom livet
och tro aldrig att våran kärlek ska blekna bort
den ska alltid vara sann, i vår kärleks bok står det skrivet …

…. att om man följer varann i kärlek och tro
då känner man evighetens ömsesidiga band
då vet man att man står på hoppets bro
och kärlekens låga står alltid i brand …..




© Ted Örnberg 2008
Foto www.fotoakuten.se




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-14 15:31



Bookmark and Share


  Roula O
mycket vackert och gillas mkt..
2011-04-04

  Maria T
Poetiskt vacker
kärlekshyllning till
en vacker kvinna
Vacker rosor
2011-03-07

  aol
underbart mt vackert skriftat, en sån strm som nå alla fåglar på en glasblå himmel
2011-02-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
V ärdig vacker önskan
I från Ditt hjärta till en
L edig person, som vill
L eende slå till... .. .
******************
Lycka till!
****************
2011-02-15

    ej medlem längre
jag gillar detta
2011-02-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-02-15

  anits VIP
En vacker text om längtan efter kärleken
den berör, jag hoppas din längtan en dag
bär frukt och du finner den äkta kärleken
2011-02-15

  Junitvillingen
Härlig text om djup kärlekslängtan, hoppas att "den drömda" flyger in i din famn nu bara!!
2011-02-14

  Bibbi VIP
Må Din önskan och bön bli hörd därom beder jag.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP