Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Et tu




När min smärta är som störst

 

 

När min smärta är som störst.

 

 

När du skriker åt mig,

 

 

älskar jag oändligt mer.

 

 

När du hånar mig,

 

 

älskar jag oändligt mer.

 

 

När du förtalar mig,

 

 

älskar jag oändligt mer

 

 

När du sprider osanning om mig,

 

 

älskar jag oändligt mer.

 

 

När du hatar mig,

 

 

älskar jag oändligt mer.

 

 

När du är avundsjuk på mig,

 

 

älskar jag oändligt mer.

 

 

 

 

Min smärta, väcker min själ.

 

 

Ja, jag älskar villkorslöst.

 

 

Jag älskar, oändligt, i evig tid.

 

 

Jag förstår, ännu bättre.

 

 

Jag förstår att jag är, kärleken.

 

 

 

 

 

Stjärnor blinkar i mitt inre.

 

 

Omfamnar i ljus.

 

 

Smeker min själ.

 

 

Väcker min kärlek.

 

 

Kärlek.

 

 

I evig tid.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-14 22:10



Bookmark and Share


  Janne
Stark Kärleksfull
text som berör
med mycket inlevelse
i dina ord
2011-02-16

  Johan Bergstjärna
Du måste vara ett helgon. ; )
vacker och stark text!
2011-02-15

    ej medlem längre
Mmm, text som lyser styrka o ljus..
2011-02-15

  Ari Viklund
du är av rent ljus!

din kärlek förmår

övervinna smärta

helar allt, läker sår
2011-02-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
Välframförd om kärlekens innersta kärna, när den känns som bäst.
2011-02-15

  Lena Själsöga Keijser
Vackraste

du gav snöbollen liv
jag ser den här så tydligt
hur den är i handen
hur den växer genom det dina ord här andas
så växer kärlekens kraft

tack
2011-02-15

    ej medlem längre
Vacker kärlek!
2011-02-14

    ej medlem längre
Du är vis!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP