Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje stund vi andas


var stund du andas
varje stund mitt hjärta slår
vår andedräkt blandas
jag smeker i mina drömmar ditt hår

vår närhet är i själens land
för än får vi inte hålla varandra i hand

i tanken följs vi åt
andetag för andetag
i hjärtats inre
dolt
gömt
finns en speciell plats
där vi kan vara tillsammans

varje stund jag andas
är jag med dig
varje stund du andas
följer mitt hjärta dig

Är nyfiken på vad du vill göra
med detta kantstötta lejon
vågar du ta mina klor
mina tassar
i din närhet
vad vågar du
vad vill du
med mig

vad vågar du
vad vill du
andas med mig
i denna stund
bara finns
viska sen dina drömmar i mitt höra
låt dina läppar kittla mitt öra lätt
hur kan denna känsla vara annat än rätt




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-14 23:15



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ljuvligt vacker .. så drömmande .. så fylld av kärlek och ömhet ...
2011-02-16

    ADI Nehlin
Ljuvligt..
2011-02-15

  M.A.J.R
Ett stort wow =) bra skrivet!
2011-02-15

  Filosofen2
Längtans röst har talat
2011-02-15

    andanidublin
Söt och vacker, låter lite som en dröm, och fylld av längtan!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP