Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt dig ner och andas djupt. Tänk på ett problem du har.

Känn svaren i ditt hjärta, ja i din själ. Din själ vet, när det är rätt.

 




Visdomen bor i dig.

 

I smärtan,

där du befinner dig nu.

Samla dina tankar.

Samla din kraft.

Blunda.

Tänk.

Hur kan du lösa detta problem?

Tänk,

fundera,

hur?

Olika lösningar.

Olika scenarion.

Känns det bra i hjärtat?

Om det gör det, så känner du, Ja.

Om det inte gör det, så känner du, Nej.

Du har lösningen på ditt problem.

Ja, svaren finns inom dig.

Du känner lättnad.

Du vet.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 10:18



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Om man kan stilla ner sej och söka inombords efter kopplingen orsak och verkan så är mycket vunnet, men ibland får man bara låta smärtan upplösas i Kärlekens ljusström...
2011-02-20

  Ari Viklund
ååå det bubblar och det porlar så skönt
i mitt hjärta av att veta vi alls ej behöva
känna någon oro över att vi ej ska klara
av att finna svar på varför vi känna oro
då vi svar ej alls behöva söka vida ikring
utan att all den visdom bor i vårt hjärta
och vi bara behöva stillhet, och ta emot
2011-02-20

  filosofian
Det är så det är, man måste bara lära sig att lyssna på sig själv.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP