Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klyschigt - men sant




Man ser det man är full av

 

Det är inte vad du tittar på som är det viktiga,

det är vad du väljer att se




Övriga genrer (Aforism) av L I V
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-15 17:04



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Klokt
2011-06-16

  Tillbringaren VIP
Agree...
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V