Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darling

Darling
Kom hit
Bryt tystnaden en stund
Med mig

Vi kan prata
Om precis
Vad du vill
Men snälla

Rör mig först




Fri vers av M_Franke
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kortfattad text om en djup längtan efter beröring, på såväl det själsliga som på det kroppsliga planet. Att bara känna någons närhet, värme och omfamnande mjuka smekningar kan ju ibland vara så oerhört skönt, lugnande och befriande, liksom att för en gångs skull känna att någon verkligen finns där. Tystnaden kan man visserligen bryta och sedan kan man tala om vad som helst, men den rent fysiska kontakten har ibland en helt oslagbar öppnande, tillitsskapande och synnerligen älskansvärd effekt, som ett hudens och fingrarnas eget språk helt utan ord. Man ligger där och bara Andas och känner varje sinnesförändring utan att behöva yttra en stavelse. Kanske är det också just så som man förs samman. Av två åtskiljda personer så blir det en enda symbiotisk enhet vars gemensamma själ pulserar genom två olika kroppar och som sedan kan förenas på alla plan i ett fullkomligt lugnt och harmoniskt universum.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke