Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela dig själv :)

Nyckel




Ljusbollen

 

Hela dig själv.

 Blunda nu.

Andas djupt in genom näsan. Ut genom munnen.

Andas djupt in genom näsan. Ut genom munnen.

Andas djupt in genom näsan. Ut genom munnen.

Titta ovanför dig.

Jag vill att du tänker dig,

att det kommer en stor ljus boll ovanför dig.

Du känner hur ljusbollen kommer närmare.

Den går in i ditt huvud, 

in i din kropp,

in i ditt hjärta.

Jag vill att du tänker på någon, som har gjort dig ledsen.

Du tänker på det som gjorde dig arg.

Du känner ingen ilska eller sorg längre.

Du förlåter din vän.

Ni är vänner igen.

Känn hur det pirrar i din kropp.

Ditt hjärta är glatt och harmoniskt.

Ja, du känner värmen i din kropp.

Tänk nu att du och din vän gör något roligt istället.

Ni skrattar och ler .

Ni har roligt tillsammans.

Ljuset blir starkare och starkare.

Du känner dig lugn.

Du känner dig glad och lycklig.

Du tackar ljusbollen för all hjälp.

Nu kan du öppna dina ögon igen.

Du är tillbaka i din kropp.

Du känner kärleken som bor i dig.

Du är.

Ja du är.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-16 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljusbollen! tack :) +
2016-05-16

  ~UrTjur~
Tack! Från djupet av mitt hjärta! Tack!
2013-02-13

    ej medlem längre
A vaa harrlitt! :-)
2011-02-19

  Lena Själsöga Keijser
smakar smakar ordet ljusboll
upplever ljusboll i händer
öppnar
ser

skönhet
omfamna allt
2011-02-16

  Ari Viklund
kära läsare, av denna underbara, nyckel
just så är det, att hela du, kan omfamnas
av en ljusboll, det pirrar till lite; du är, hel
2011-02-16

  karenina VIP
underbar meditation. tack
2011-02-16

    Ken Cassel
Fint Ninanionan!
:)

Kram!

Ken
2011-02-16

  Julio VIP
Jag behöver nog läsa den här texten ett par gånger till, för att klara av dagen^^
2011-02-16

    ej medlem längre
Värme! Glöm inte att sjunga för dig själv :)

http://www.youtube.com/watch?v=w2638yMd3Sc

Kram

2011-02-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Värmeförmedlande poesi. =)
2011-02-16

  Johan Bergstjärna
Otroligt positiv affirmation, helande och tillrättaställande, tack!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP