Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sår, blev dina

Jag klöste
Rev i vansinne
Vitt skinn
Under svartmålade naglar
Smala strimmor av blod
Små röda bäckar
Över arm och lår
Förtvivlan över den jag är
Den jag var

Men det var inte meningen
Att jag
Skulle riva hål
På dina sårskorpor också
Igen




Fri vers av M_Franke
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-16 16:02



Bookmark and Share


  Nytid
Starkt, rörande & vackert!
2011-03-16

  Katarina O´Nils Franke
Uttrycksfullt och starkt, vackert
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke