Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlighet

Fullkomlighet.

Den dag dina andetag andas. Mitt namn.
Helt och fullt. När ditt hjärtas slag. Slår för mig.
Fullkomlighet.
När din röst viskar. Kärlek i mitt blodomlopp.
Då dina händer smeker. Leker.
Endast min längtan.
Fullkomlighet.
När du och jag. Slås samman till Vi.

Fullkomlighet...




Fri vers av sulimaa
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-17 00:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mm det är fullkomligt...som skönsång
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa