Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat uttryck

Varenda led i min kropp
Känns
Det bränner långt in i benen
Bedövande
Obehagligt
Men på något sätt skönt

Jag har blivit rejält omskakad
Det jag förut dolt
Bakom ilska
Förtvivlan
Tar ändå
Ett annat uttryck nu




Fri vers av M_Franke
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 17:11



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Stark!
2011-02-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
befriande
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke