Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation rescue

Operation rescue

Ta mig härifrån
Långt från brustna hjärtan
Och trasiga naglar

Operation rescue

Ta mig härifrån
Från kraxande kråkor
Och salta tårar

Operation rescue

Ta mig härifrån
Låt mig korsa linjen
Få mig att följa stigen

Operation rescue

Om än bara för en stund
Öppna din bur, släpp ut mig
Låt mig sova hos dig
Raring låt detta bli min sista
Tid
I bojor

My final
Operation rescue




Fri vers av M_Franke
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 11:53



Bookmark and Share


  peter markurth
denna gillar jag
2011-02-20

  Niclas Petersson VIP
Snyggt och bra.
Gillar.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke