Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lögnen

Varför tror jag att
Alla andra ljuger
När det är jag
Som ljuger
För mig själv




Fri vers av M_Franke
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-18 17:57



Bookmark and Share


  R Michael H
Gillar
2011-02-20

  M.A.J.R
Bra sagt =)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke