Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens förvandling från larv, till puppa och när vi älskar från hjärtat, transformeras vi och blir en fjäril.




Kärleken är en en fjäril

Kärleken är en fjäril.

Ja, så vackert!

Såsom fjärilen,

transformeras vi,

av kärleken.

Kärleken gör oss vackra!

Så att vi kan flyga ut i världen.

Och bara älska den!




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-19 19:58



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vingarna lysa sköna som solens hjärta
beströdd av diamantstoft av regnbåge
månstrålarnas mjukaste silversilketråd
bär oss hem, till djupaste källan: kärlek
2011-02-20

  Johan Bergstjärna
Läckert!
2011-02-19

  Mr Lindemann VIP
Puppar in i denna texten och larvar omkring
Ser sedan en vinge - bar

Sedan så flyr jag in i den
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP