Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evigt liv


timglaset

Timglaset:

Önskar jag var odödlig,
få leva om svarta år, och ge mer av mig själv.

Men åren går,
timglaset rinner,
kan inte stoppa det.

Önskar jag var odödlig




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 14:43



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Hua ... det skakar en verkligen, tankar om tid. Fascinerande
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe