Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista maskeraden

Ser mig själv i spegeln
In i mina egna ögon

Och går på maskerad
Omsorgsfullt klädd
Perfektion, i varje millimeter

Jag blir skuldfri
Vacker
Med glänsande klänning
Glänsande skor

Hade önskat
Att det var dina ögon
Jag såg in i ikväll

Lovar, masken faller
Den gör det
Bit för bit
Trasas sönder
Och under skalet
Får du träffa
Den riktiga flickan

Om någon får göra det
Så blir det du....




Fri vers av M_Franke
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke