Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara lyckad

 

I ett kärleksfullt samhälle,

skulle alla vara "lyckade".

Ja, där skulle alla,

må bra hela tiden.

Ingen skulle såra någon annan.

Alla skulle förstå,

att när jag sårar dig,

så sårar jag mig.

Ja, alla skulle må bra och älska varandra.

Man skulle inte behöva hämta kraft och vila ,

för kraften skulle finnas där hela tiden.

Kraften, styrkan och kärleken.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-20 17:36



Bookmark and Share


  Ari Viklund
det är mycket som kan anses
vara omöjligt. om universum
ej fanns, skulle en tvivlare bli
väldigt svår övertyga att den
kommer att finnas och ha liv.

kärlekens kraft att skapa och
ge liv som från intet är fakta i
tro som övervinner allt tvivel
den har all vilja och all styrka
förvandla allt av hat till kärlek
2011-02-20

  M.A.J.R
En fin tanke! men jag måste sätta ordet omöjligt till...
Bra skrivet =)
2011-02-20

    Ken Cassel
Ja, det är önsketänkande, Ninanaion!
Fina tankar trot allt
:)

Kramar!

Ken
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP