Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL HA LJUS

När vi kom så långt
som till älskogsrummel
det skulle gå så fort
och ske i belysning dunkel.

Ibland det var så mörkt
att du ej kunde ses, dock
inför min inre syn på sängen
där låg Sandra Bullock.

Ty jag är man och visuell
och vill se det som på dagen
vem jag bökar runt i bolstren med
och när jag kysser dig på magen.



Jag kunde inte stanna kvar
och leva där i svart,
jag tog mitt pick och pack
till sköna Rosa-Cerise jag stack.

Rosa-Cerise och jag
vi njuter i solens sken,
kuttrasjuar varje dag och
hittar fram mellan hennes ben.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 504 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-21 10:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Håller med Berit här..en känsla av Taube;=)
2011-02-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här får du mig att le
Lite Taube över denna
2011-02-22

  Junitvillingen
Älskog i kolmörker är väl okej men det får höra till undantagen - jag vill SE min älskade. Bra skriftat!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar